Highlights

Claas fabriek.jpg
Claas
bezoek aan innovatieve productieomgeving

Claas is één van de grootste producenten van agrarische machines en voertuigen. De afgelopen jaren hebben zij enorme stappen gezet om van hun productie omgeving een ware smart industry te maken. Op de laatste dag (dinsdagochtend) van deze studiereis krijgt u de unieke gelegenheid om deze productie omgeving met eigen ogen te aanschouwen en te leren van de visie en aanpak van Claas. 

WorkingDiner.jpg
Working dinner
inspirerend congresprogramma met gastsprekers

We starten op zondagavond met een ‘working dinner’. Onder het genot van een hapje en een drankje wisselen inspirerende gastsprekers elkaar af en is er voldoende ruimte om kennis te maken met uw vakgenoten. Benieuwd naar de sprekers? Bekijk hier het programma.

HM.jpg
Hannover Messe
Bezoek aan dé industriebeurs

Op maandag brengen we een bezoek aan 's werelds grootste industrie vakbeurs HANNOVER MESSE. Deze vakbeurs is zeer uitgebreid en biedt plaats aan alles wat te maken heeft met technologische ontwikkelingen binnen de industrie, zoals bijvoorbeeld sensorsystemen, software voor virtuele productontwikkeling en fabriek controle, allerlei oplossingen voor end-to-end data-connectiviteit en platforms voor het stimuleren van kunstmatige intelligentie. Wij nemen u mee langs de meest interessante innovaties en mustsees in hal 6, 7 en 8.

Meer sprekers worden geladen