Voorwaarden voor deelname aan de Studiereis Smart Industry

1. Uw gegevens

Voer altijd uw zakelijk e-mailadres in bij uw aanmelding. E-mailadressen van bijvoorbeeld gmail en hotmail worden niet geaccepteerd. Alle correspondentie verloopt via uw zakelijke e-mailadres.

Om er voor te zorgen dat u een maximaal rendement haalt uit deze studiereis, delen wij het antwoord op de vraag "Welke vragen wilt u graag beantwoord krijgen tijdens deze studiereis " met onze businesspartners die deze reis mogelijk maken.

2. Betaling

Na aanmelding voor deze studiereis ontvangt u van ons een bevestiging en een factuur voor de totale reissom. U dient deze factuur binnen 14 dagen te voldoen. Niet tijdige betaling kan leiden tot uitsluiting van deelname aan de reis waarbij nog steeds volledige betaling is vereist ter compensatie voor de door ons gemaakte kosten.

3. Annulering

Tot 90 dagen voor aanvang van de studiereis kunt u tegen een bedrag van € 100,- annuleren. Eventuele betalingen exclusief deze € 100,- worden aan u teruggestort. Bij annulering tussen de 60 en 90 dagen wordt 50% van het factuurbedrag in rekening gebracht. Bij annulering binnen 60 dagen voor vertrek, brengen wij het volledige bedrag in rekening.

Tot twee weken voor aanvang van de studiereis is het mogelijk om kosteloos iemand anders uw plaats te laten innemen.

In het geval van no show op de dag van aanvang van de studiereis wordt ook het volledige bedrag in rekening gebracht.

Let op! Heliview Conferences & Training B.V. behoudt zich het recht voor om de reis te annuleren als twee weken voor vertrek het minimum aantal inschrijvingen niet behaalt is. U heeft dan recht op volledige restitutie van uw deelnamegeld.

4. Reis is inclusief

  • 2 Hotelovernachtingen (incl. ontbijt)
  • Toegang tot de HANNOVER MESSE
  • Bedrijfsbezoek Claas
  • Programma met topsprekers
  • Lunch, netwerkborrel en diner

5. Reis is exclusief

  • Reis op eigen gelegenheid naar hotel
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • Lunch op de HANNOVER MESSE
  • Drankjes, fooien en uitgaven van persoonlijke aard

6. Reisbescheiden

Binnen en week na registratie ontvangt u een bevestiging van de door u geboekte reis. Hierin is ook informatie opgenomen over de verdere communicatie en reisbescheiden van de reis.

Mocht u vragen hebben kunt u te alle tijden contact opnemen met Pleun Verstappen, pleun.verstappen@heliview.nl of telefonisch 076 - 548 4000.

Auteur: Heliview Conferences & Training BV
Studiereis Smart Indsutry
Laatst bijgewerkt op 29-03-2017